För många deadlines

En sak jag inte ska göra är att räkna hur många deadlines jag lagt upp för mig själv och min målvikt. Jag vet bara att de är lika många som antalet gånger jag misslyckats. Nu igen närmar sig en och nej, det går inte den här gången heller. Önskar mig lite mer övertygelse, karaktär, sisu och motivation. För mig är det tydligen betydligt enklare att roa barnen med att de får göra chokladbollar till lördagskvällen och sen äta upp största delen själv (aka kryphål i godisstrejken) och använda resterna av pizzajästen till bullar nästa dag. Så i helgen har vi ätit gott, bra så. Men på onsdagens NiceRun kommer jag att springa runt med mina barlastkilon och på bröllopet nästa helg (och på det efter några veckor) kommer jag inte att trivas med min kropp. Trist, och självförvållat. Ännu mer trist.

Men igår före frukosten sprang jag faktiskt 6 km. I min 365-utmaning har jag dyga 100 km när ca 150 dagar gått och i Knit and Run på Facebook fick jag uppmaningen att springa 3 km om dagen tills jag är ikapp. Tyckte det lät som en bra idé, rimligtvis borde man ju dessutom få upp tempot om man kör med korta rundor. Men det här med träningstid är en svår bit i familjepusslet och redan första ”varannan-dagen” föll löpningen bort. Därav 6 km dag fyra. Det blev en fin morgontur längs vattnet (har tyvärr inga bilder att bjuda på) men jag fick flera blåsor på tårna i värmen så jag hoppas de är borta till NiceRun.

Annons

En kommentar

  1. Du har inte misslyckats förens du ger upp sa en kär vän till mig en gång. Åh det är sant, når du inte målet så fundera på varför åh flytta sedan fram målet lite. Åh så på det igen!
    Kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s