Fredagspepp

Helgen är här och inleds överraskande nog med egentid. Man och barn har åkt iväg för att se om en fastfryst skotersläde smält loss och jag njuter med inspirerande bloggläsning före en runda i solskenet.  Förkylningen, rygg- och höftproblemen och den andra förkylningen hör till historien så nu ska jag ta itu med träningen igen. Hoppas verkligen att jag inte får några känningar i ryggen och höften nu!

Det ser ju lite dåligt ut med 365-utmaningen för tillfället. I februari och mars sprang jag totalt 4 gånger och nu när över 90 dagar gått har jag samlat ihop ynka 51 km. Det finns ju orsaker till det, men nu är jag sugen på att komma igång igen. Känns som jag måste börja från noll med all träning, men bättre att börja från noll än att inte börja alls.

Och på tal om statistik så slutade Talvikilometrikisa på 314 km för min del. Inte 400 som jag optimistiskt tänkte mig i mitten på februari, men det här är min vardagscykling, varken mer eller mindre. Och 1 maj börjar den riktiga Kilometrikisa igen!

Den inspirerande bloggläsningen då? Jo, idag har jag upptäckt Fia Fit och Cissi springer. Och nu när jag blivit inspirerad ska jag springa lite själv!

Annons

2 comments


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s